image
Sursa foto: Profimedia

Au început negocierile cu Zinedine Zidane! Formația de top pe care ar urma să o preia francezul

Viitorul lui Thomas Tuchel pe banca lui Bayern Munchen este incert în acest moment.

După cele două înfrângeri consecutive ale bavarezilor, conducerea lui Bayern Munchen ar fi început să caute înlocuitori pentru Thomas Tuchel, care ar putea fi demis în funcție de rezultatul din returul optimilor Champions League.

Bayern a pierdut meciul tur cu Lazio, scor 0-1, și calificarea în sferturile UCL este pusă sub semnul întrebării. În plus, nici situația din campionat nu este una foarte bună. Leverkusen s-a distanțat la cinci puncte în fruntea Bundesligii, după ce a învins-o pe Bayern în meciul direct, scor 3-0.

În acest context, oficialii clubului l-au contactat deja pe Zinedine Zidane, care este liber de contract după despărțirea de Real Madrid din 2021. Cele două părți ar fi început deja negocierile, relatează Corriere dello Sport.

Zidane nu a mai antrenat din anul 2021, iar variantele pe care le-ar prefera antrenorul francez nu sunt disponibile în acest moment. Real Madrid i-a prelungit contractul lui Carlo Ancelotti, iar Juventus nu pare dispusă să se despartă de Massimiliano Allegri.

În plus, Didier Deschamps a dat de înțeles că va continua la naționala Franței și în anii următori. Astfel, varianta ca Zidane să accepte oferta lui Bayern pare să prindă tot mai mult contur.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: