image
Sursa foto: bailiwickexpress.com

Ambasada SUA din Australia se SCUZĂ după ce a trimis invitaţii la o petrecere în pijamale, cu pisici

Ambasada SUA din Australia a fost nevoită să se scuze după ce a trimis un e-mail oficial care conţinea o invitaţie la o petrecere în pijamale, însoţită de imaginea unei pisici îmbrăcate într-o ţinută Cookie Monster, ţinând între labe o farfurie cu biscuiţi, potrivit BBC citat de Mediafax.

Mesajul trimis de la Departamentul de stat al SUA avea titlul "Întâlnire" şi a fost trimis unui număr necunoscut de persoane, au confirmat oficialii americani de la Canberra.

Destinatarii aveau şi posibilitatea de a răspunde acestei invitaţii.

Ambasada a calificat mesajul drept o "eroare de antrenament".

"Ne pare rău că îi dezamăgim pe cei care sperau să participe la această petrecere în pijamale, cu pisici, dar un astfel de eveniment este în afara ariei noastre de expertiză", a declarat purtătorul de cuvânt al ambasadei, Gavin Sundwall, pentru filiala australiană a Associated Press.

"A fost o eroare de antrenament făcută de unul dintre angajaţii noştri care testa noua noastră platformă de buletine informative", potrivit aceleiaşi surse.

Colegii de la Ambasada SUA din Noua Zeelandă s-au amuzat foarte tare şi au publicat pe platforma de micro-blogging Twitter un clip video cu o pisică neagră ce tastează pe un laptop.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: