image
Sursa foto: Profimedia

Fanii lui PSG au mers acasă la Neymar și i-au cerut să plece de la echipă. Unde ar putea ajunge brazilianul

După ce au scandat împotriva lui Leo Messi (35 de ani) la sediul clubului, fanii lui PSG au mers acasă la Neymar (31 de ani).

După protestul împotriva lui Leo Messi, fanii lui PSG au plecat de la sediul clubului și au mers la reședința lui Neymar.

La fel ca în cazul lui Messi, suporterii i-au cerut lui Neymar să plece de la gruparea de pe Parc des Princes.

Brazilianul ratează finalul acestui sezon, după ce s-a accidentat în luna februarie, la meciul cu Lille, scor 4-3, partidă care ar putea fi, însă, ultima pentru brazilian în tricoul parizienilor.

Cum fanii lui PSG i-au cerut lui Neymar să plece de la club, acest lucru nu pare unul imposbil, întrucât brazilianul prezintă în continuare interes pentru marile cluburi ale Europei.

Potrivit celor de la Fichajes, nu mai puțin de trei echipe din Premier Leaugue sunt gata să îi ofere starului brazilian un contract.

Prima pe listă este Manchester United. Conform sursei citate, ”Diavolii Roșii” sunt favoriți să îl transfere pe Neymar în această vară, căruia i-ar fi propus deja un angajament foarte bun.

Rivala din oraș, Manchester City, îl are și ea pe listă pe atacant. ”Cetățenii” caută să își întărească atacul și speră ca Neymar și Erling Haaland să creeze cel mai de temut duo din Europa.

Ultima, dar nu cea din urmă, este Chelsea. Todd Boehly l-a dorit pe Neymar și în vară, însă dacă Pochettino va veni pe Stamford Bridge în această vară, brazilianul ar dori să vină și el în Londra.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: