image
Sursa foto: Poliția RM

VIDEO: Doi bărbați din Hâncești și-au parcat mașinile lângă casă, dar le-au găsit departe de ea; Una a fost și accidentată

Doi tineri de 19 și 23 de ani din raionul Hâncești sunt cercetați penal, pentru că au furat câte o mașină din două gospodării din același raion.

Polițiștii din Hâncești au fost sesizați ieri de un bărbat de 41 de ani din localitatea Bujor. Acesta le-a spus că i-a fost furat automobilul parcat lângă gospodărie. În scurt timp, oamenii legii au reținut suspectul, un tânăr de 23 de ani din aceeași localitate. Automobilul a fost depistat abandonat în extravilanul localității Bujor.

Tot ieri, în jurul orei 21:00, polițiștii au fost sesizați despre un caz similar. Și un bărbat de 47 de ani din comuna Cărpineni s-a trezit cu mașina furată de lângă gospodăriei. Polițiștii au reținut și pe acest caz suspectul, un tânăr de 19 ani din aceeași localitate. Mașina a fost depistată avariată în comuna Cărpineni.

Ambii suspecți au fost reținuți pentru 72 de ore și sunt cercetați penal. Aceștia riscă amendă în mărime de până la 67 500 de lei sau închisoare de la 1 la 3 ani.

Poliția RM

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: