image
Sursa foto: Getty Images

Eto'o e convins că Mbappe e "următorul Messi": Sfatul camerunezului pentru starul lui PSG

Samuel Eto'o este convins că l-a găsit pe adevăratul urmaş al lui Lionel Messi. Fostul atacant al Barcelonei pariază pe Kylian Mbappe.

Într-un interviu acordat cotidianului L'Equipe, camerunezul de 37 de ani a avut doar cuvinte de laudă pentru starul lui Paris St. Germain, despre care spune că are calităţile necesare pentru a-i călca pe urme lui Messi.

"Dacă are grijă de el, dacă înţelege ce se petrece în jurul lui, este viitorul Messi", a declarat, sigur pe el, Eto'o.

"Sunt foarte multe lucruri pe care trebuie să le ai în vedere, dacă vrei să ai o carieră importantă, separat de calităţile fotbalistice, chiar dacă acestea sunt anormal de bune", a adăugat fotbalistul care evoluează în prezent în Turcia, la Konyaspor.

Eto'o a fost coleg cu Messi la FC Barcelona şi împreună au câştigat trei titluri în La Liga, o Cupă a Spaniei, două Supercupe ale Spaniei şi două Ligi ale Campionilor.

"Kylian se poate inspira din puterea mentală super-umană pe care o are Leo Messi. L-am văzut crescând la Barcelona. Face meciurile uşoare reuşind să creeze lucruri în fiecare secundă.

Este unic, dar a rămas precum copilul pe care l-am văzut în 2004, discret, tăcut. Alţii ar fi luat-o razna în faţa gloriei de care el are parte", a precizat Eto'o.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: