image
Sursa foto: Instagram

Sportivul rus care s-a căsătorit cu o păpuşă

Yuri Tolochko, un culturist rus stabilit în Kazahstan, a uimit întreaga lume cu povestea sa de dragoste. Sportivul s-a căsătorit cu o păpușă suprarealistă, pe nume Margo.

Povestea dintre Yuri și Margo depășește orice imaginație. Cei doi s-au cunoscut într-un club de noapte și au hotărât să se căsătorească în martie, acest an, însă pandemia de coronavirus le-a dat planurile peste cap. Astfel, în prezența a zeci de invitați, și-au unit destinele în urmă cu câteva zile.

Yuri Tolochko se caracterizează ca un pansexual și se poate îndrăgosti "de un personaj, de o imagine, de un suflet sau de o persoană". Tolochko și-a supus partenera neobișnuită chiar și la operație estetică, oferindu-i un inel de logodnă pentru fericitul eveniment. La ceremonia de nuntă, el a purtat un costum elegant, iar Margo, bineînțeles, o rochie de mireasă albă.

Tolochko, care a cochetat și cu cinematografia, și Margo, și-au oficializat relația în Almaty, cea mai mare metropolă din Kazahstan. Cei doi au păstrat toate tradițiile, neuitând de dansul mirilor sau schimbul de verighete. Sportivul a făcut totul public pe conturile sale de pe rețelele sociale.

Yuri Tolochko i-a adresat câteva cuvinte proaspetei sale mirese: "Ai o personalitate puternică, dar înăuntru e un suflet tandru". Culturistul rus este un obișnuit al reality-show-urilor din țara sa și se bucură de atenția pe care mass-media i-o acordă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: