image
Sursa foto: sportbible.com

“David și Goliat”. Mike Tyson s-a întâlnit cu “revelația internetului”, Hasbulla, și a încercat să-l muște de ureche

Mike Tyson (56 de ani) a avut o întâlnire inedită cu Hasbulla Magomedov (20 de ani), luptător și influencer rus care suferă de acondroplazie, o tulburare genetică ce are ca rezultat nanismul.

La 20 de ani, Hasbulla are 18 kilograme și o înălțime de aproximativ 1,02 metri. Asta nu l-a împiedicat să concureze în UFC, cu care a semnat un contract în 2022.

Hasbulla este considerat o adevărată revelație pe rețelele sociale. Are 7,8 milioane de urmăritori pe Instagram, iar clipurile cu el pe Tik Tok au peste 4 miliarde de vizualizări.

Mike Tyson și Hasbulla s-au întâlnit în cadrul unui podcast. La un moment dat, Hasbulla și-a pus mănușile de box și a încercat să-l lovească, în glumă, pe legendarul boxer american.

Mike Tyson l-a luat pe Hasbulla ca pe un copil, l-a strâns în brațe, apoi a încercat să-l muște de ureche, în glumă.

Tyson a vrut să facă trimitere la faimosul moment din 1997, când l-a mușcat de ureche pe Evander Holyfield, în timpul meciului de box.

Au fost numeroase reacții pe rețelele sociale după acest moment. Mulți s-au întrebat dacă Mike Tyson știe că Hasbulla are 20 de ani, întrucât s-a comportat ca și cum a avut în față un copil.

“Momentul în care Mike îl apucă pe Hasbulla ca pe un copil de doi ani este o nebunie! Mike, știi că Hasbulla are 20 de ani, nu?”, a comentat un bărbat.

Hasbulla e prieten cu Khabib Nurmagomedov, campion UFC la categoria ușoară, pe care îl susține la fiecare meci și alături de care a apărut în mai multe rânduri.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: