image
Sursa foto: Getty Images

Jackpot! Câți bani a încasat Khabib Nurmagomedov pentru ultimul meci al carierei

Khabib Nurmagomedov s-a retras din UFC după victoria în fața lui Justin Gaethje, iar organizatorii i-au oferit un premiu uriaș.

Conform The Sun, Khabib Nurmagomedov a încasat peste 5 milioane de euro pentru victoria de la gala UFC 254, plus încă un bonus de 77.000 de euro, după ce și-a anunțat retragerea.

Adversarul lui Khabib, Justin Gaethje, s-a ales cu 330.000 de euro pentru lupta din gala UFC 254.

Khabib Nurmagomedov a spus că nu va mai lupta niciodată fără tatăl său, care a murit în luna iulie după ce a fost infectat cu COVID-19. Abdulmanap Nurmagomedov era și antrenorul lui Khabib, iar campionul din UFC i-a promis mamei sale că nu va mai lupta după această bătălie cu Justin Gaethje.

Campion mondial la categoria ușoară, Khabib Nurmagomedov se retrage cu un record impresionat, 29 de victorii și zero înfrângeri. Cele 28 de victorii obținute până la gala UFC 254 au fost obținute cu tatăl său, Abdulmanap, la marginea octagonului.

Starul din UFC și-a anunțat retragerea la interviul de la finalul luptei cu Justin Gaethje: "A fost ultima mea luptă. Nu voi mai veni aici fără tatăl meu. Când UFC m-a sunat despre lupta cu Justin, am vorbit cu mama timp de 3 zile. Nu a vrut să merg să lupt fără tata, dar i-am promis că va fi ultima mea luptă.

Îți mulțumesc, Justin. Știu multe lucruri despre tine, știu că îți ajuți oamenii. Fii aproape de părinții tăi, nu știi ce se poate întâmpla mâine", a spus Khabib.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: