image
Sursa foto: Adevărul

Moldoveanul împuşcat de şase ori pe un câmp din Bistriţa, externat; Urmează să revină în RM

Tânărul moldovean, care a fost împuşcat de şase ori pe un câmp din Bistriţa, România, a fost externat la o săptămână şi jumătate de la incident. Tânărul fotograf spune că se simte bine şi că are de gând să se întoarcă în Republica Moldova.

Sâmbăta trecută, moldoveanul de 31 de ani a fost găsit plin de sânge la ora 3:30, pe un câmp din localitatea Cepari, de către un agricultor care îşi ara terenul, scrie adevărul.ro.

Acesta era plin de sânge şi avea şase plăgi împuşcate. Miraculos, niciunul dintre gloanţe nu i-a atins nicio zonă vitală.

Tânărul este fotograf de meserie şi s-a născut în Republica Moldova, însă de ani buni locuia în Odessa, alături de familie.

Ancheta a scos în evidenţă faptul că acesta a fost împuşcat într-o casă în construcţie, de la ieşirea din localitatea Cepari, situată la 10 kilometri de Bistriţa. Tot acolo, agresorul ar fi încercat şi să-l spânzure pe fotograf.

După ce l-a împuşcat, atacatorul s-a făcut nevăzut cu un autoturism Audi, decapotabil, cu numere străine. Acesta a fost prins în Maramureş, în urma unui filtru al poliţiei. Asupra sa avea arma.

Nici victima şi nici atacatorul nu vor să povestească poliţiei ce s-a întâmplat. Atacatorul, care a fost arestat preventiv, nu îşi recunoaşte fapta.

Cei doi veneau dinspre Ungaria şi se îndreptau spre Republica Moldova. După ce l-a împuşcat pe amicul său, atacatorul s-a întors pe drumul pe care au venit împreună cei doi, cu intenţia de a părăsi ţara.

Noutăţile partenerilor

comentarii: