image
Sursa foto: Profimedia

Jude Bellingham a tras concluziile, după ce a debutat în tricoul lui Real Madrid

Jude Bellingham (20 de ani) a debutat în tricoul celor de la Real Madrid în meciul amical cu AC Milan, câștigat de ”Galactici” cu 3-2.

Jude Bellingham susține că s-a simțit excelent în cele 64 de minute jucate în primul meci pentru cei de la Real Madrid.

”A fost o plăcere. Cred că în prima repriză am făcut lucruri bune, dar apoi au avut două finalizări decente (n.r. cei de la AC Milan), dar întotdeauna am simțit că vom câștiga jocul.

Fede cu două finalizări strălucitoare și apoi Vini a marcat golul câștigător, așa că da, este o plăcere să încep cu o victorie.

Agitat? Nu chiar să fiu sincer. M-am simțit destul de calm, am luat mingea mai mult sau mai puțin și imediat ce am avut-o, m-am simțit foarte confortabil”, a spus Jude Bellingham, pentru site-ul oficial al celor de la Real Madrid.

Jude Bellingham este cel mai scump jucător transferat de Real Madrid în această vară. Mijlocașul englez a fost adus de la Borussia Dortmund în schimbul a 103 milioane de euro.

Tot în această vară, Real Madrid i-a mai transferat pe Arda Guller, de la Fenerbahce, în schimbul a 20 de milioane de euro, Fran Garcia, adus de la Rayo 5 milioane de euro, și Joselu, împrumutat un an de la Espanyol pentru 500.000 de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: