image
Sursa foto: Profimedia

Surprinzător! Luka Modric, pe lista unei nou-promovate din Turcia: ar putea fi antrenat de fostul elev al lui Gică Hagi

Luka Modric (38 de ani) va pleca la vară, cel mai probabil, de la Real Madrid, după 12 ani petrecuți la gruparea de pe Santiago Bernabeu.

Contractul lui Luka Modric expiră la vară, iar conducerea ”Los Blancos” nu își mai dorește să îl păstreze în lot pe câștigătorul Balonului de Aur din 2018.

După ce a prezentat deja interes pentru formații din Arabia Saudită, MLS sau Croația, Luka Modric a ajuns acum și pe lista turcilor de la Eyupspor, anunță AS.

Eyupsor este formația antrenată de Arda Turan (37 de ani), fostul jucător promovat de Gică Hagi la Galatasaray. Gruparea a obținut deja promovarea în prima ligă de fotbal a Turciei și pregătește campania de transferuri pentru sezonul următor.

Arda Turan visează să aibă nume mari din fotbal sub comanda sa la Eyupsporr din sezonul următor, iar Luka Modric ar reprezenta o soluție pentru gruparea turcă, precizează sursa citată.

”Nu contează dacă are 37, 38 sau 40 de ani”, a transmis Murat Ozkaya, președintele celor de la Eyupspor.

Cei de al Eyupspor așteaptă ca Luka Modric să-și definitiveze situația la Real Madrid, ca mai apoi să vină cu o propunere oficială pentru mijlocașul croat.

Rămâne de văzut dacă Luka Modric va da curs unei astfel de propuneri, dacă aceasta va veni, în cele din urmă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: