image
Sursa foto: Profimedia

Tiger Woods, dat în judecată de fosta parteneră: I se cere o avere!

Tiger Woods (47 de ani), marele campion din golf, are probleme în viața personală.

Americanul s-a despărțit de Erica Herman (38 de ani), cu care a format o relație timp de cinci ani, și a început imediat un scandal.

Potrivit Marca, Erica Herman a decis să-l dea în judecată pe Tiger Woods, căruia îi cere un prejudiciu în valoare de 30 de milioane de euro.

Femeia acuză că a fost dată afară din casa din Florida în care a locuit cu Tiger Woods, deși cei doi ar fi avut un acord verbal conform căruia va fi lăsată să traiască acolo încă cinci ani.

Erica Herman a ajuns, alături de avocații săi, la suma de 30 de milioane de euro după ce au calculat cât ar fi costat-o traiul în Florida timp de cinci ani.

Avocații Ericăi Herman susțin că fosta parteneră a lui Tiger Woods a fost păcălită că va pleca în vacanță, pentru a părăsi domiciliul.

”Agenții lui Tiger Woods au convins-o pe Erica Herman să-și facă bagajele pentru a pleca într-o presupusă vacanță scurtă. Când ea a ajuns la aeroport, i-au spus să nu se mai întoarcă acolo”, au spus avocații.

Erica Herman a prezentat în această săptămână, în instanță, documente care atestă că a locuit în acea casă alături de Tiger Woods. De asemenea, femeia susține că, în momentul în care s-a întors la vila din Florina pentru a-și recupera bunurile, i-au fost restituite toate, cu excepția unei sume de 40.000 de dolari.

”Nu i-au înapoiat peste 40.000 de dolari în cash și au folosit argumente defăimătoare pentru a explica cum a ajuns în posesia sumei”, au transmis avocații Ericăi Herman.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: