image
Sursa foto: Profimedia

Câți bani va primi Real Madrid de la FIFA după accidentarea lui Vinicius

Brazilia a pierdut în fața Columbiei, scor 1-2, în preliminariile pentru Cupa Mondială din 2026.

Vinicius Jr s-a accidentat și a fost înlocuit după numai 27 de minute. Atacantul lui Real Madrid a suferit o ruptură de biceps femural și nu va mai juca niciun minut în 2023.

FIFA va trebui să îi plătească lui Real Madrid o compensație pentru absența lui Vinicius. Despăgubirea se va calcula din 14 decembrie, când vor trece 28 de zile de la momentul accidentării.

FIFA acordă bani doar dacă accidentarea îl ține pe jucător departe de teren mai mult de 28 de zile. Forul internațional oferă 20.548 de euro pentru fiecare zi în care jucătorul stă pe bară, în urma unei accidentări la echipa națională.

În cazul lui Vinicius, compensația minimă este de 863.016 euro, dacă brazilianul nu va juca 10 săptămâni. Compensația va depăși un milion de euro dacă atacantul lui Real Madrid va fi internat timp de 50 de zile, potrivit Mundo Deportivo.

Lista cu jucătorii accidentați de la Real Madrid

Florentino Perez l-a concediat pe doctorul echipei de curând. ”Galacticii” se pare că sunt loviți și de ghinion, iar situația medicală a jucătorilor lui Real Madrid rămâne de-a dreptul îngrijorătoare. Pe lista indisponibililor se află:

Thibaut Courtois

Eder Militao

Aurelien Tchouameni

Dani Ceballos

Kepa

Arda Guler

Jude Bellingham

Eduardo Camavinga

Vinicius Junior

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: