image
Sursa foto: evenimentul.md

Alexandru Slusari, despre ultima picătură care l-ar fi făcut pe Plahotniuc să capituleze

„Când conducerea MAI a făcut sondaj intern după anunțarea Marșului Poporului, s-a constatat că aproape toți polițiști erau dispuși de Duminica Mare să iasă alături de oameni la marș”, spune vicepreședintele Parlamentului, Alexandru Slusari.

Vicepreședintele Parlamentului menționează într-un comentariu publicat pe pagina oficială de facebook, că atitudinea polițiștilor care erau gata să treacă de partea poporului, l-a impus pe liderul PD, Vlad Plahotniuc să cedeze puterea.

„Acum știu precis că ultima picatura, care l-a impus pe „micul dictator" să capituleze, a fost atitudinea poliției. Șapte zile acești cetățeni au stat non-stop lăngă instituțiile statului pe căldura de peste 40 de grade în uniforma neagră, avănd ca mâncare niște chifle mici și apă expirată. Toata aceasta perioada ei au păzit nu doar clădirile administrative, ci și pe așa ziși protestatari, adunați de Șor și Țuțu, care erau hrăniți cu kebaburi și pizza și plătiți cu 500 de lei și care făceau mizeria în jurul lor, afirmă Alexandru Slusari.

Acesta a mai declarat că: „În șapte zile polițiștii noștrii au văzut cu lux de amănunte fața adevărată și concentrată a regimului Plahotniuc. Multe comisariate raionale sub diferite justificări au refuzat să aducă polițiști la schimb.”.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: