image
Sursa foto: Twitter

Loc de cazare special, ales de Germania: "Pentru că putem deschide geamurile". O cameră costă cât o mașină

Germania își începe miercuri aventura la Cupa Mondială 2022, cu meciul împotriva Japoniei.

Nemții au ales însă un loc de cazare cu totul special, Zulal, în nordul Qatarului, unde o cameră costă până la 21.800 de euro pe noapte. Prețul, care este cam cât al unei mașini, este pentru un apartament cu 5 camere, iar nemții au rezervat cinci astfel de apartamente.

Motivul alegerii este unul bizar: pentru că acolo "se pot deschide geamurile", potrivit celor spuse de fostul mare atacant Oliver Bierhoff, cel care a ales locul de cazare și care este director sportiv al Mannschaft-lui.

Locația arată ca un adevărat orășel și se află pe malul Golfului Persic, iar atenția la detalii este dusă "la alt nivel". Este destul de izolat, însă cvadrupla campioană mondială nu a făcut alegerea întâmplător. Cele mai scumpe camere beneficiază de valet propriu.

"Ne place să descoperim o casă ca acasă. Poate că ar fi fost frumos să stăm în Doha, dar am mers la hoteluri din centru, unde geamurile nici măcar nu se puteau deschide. Te simți puțin cam ca la închisoare", a spus Oliver Bierhoff.

O particularitate cu totul specială este că, la această unitate de cazare, nu a fost permisă utilizarea plasticului și totul "este verde". O altă regulă bizară este că acolo nu se pot consuma băuturi carbogazoase, cum ar fi o simplă Cola.

La sosirea la acel hotel, jucătorii Germaniei au fost întâmpinați ca niște eroi, cu un spectacol special pregătit de gazde, care au cântat la un fel de tobe tradiționale și au dansat.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: