image
Sursa foto: Profimedia

Patrick Mouratoglou i-a scris Simonei Halep un mesaj de 3 cuvinte și a declanșat o adevărată „furtună”

Simona Halep (32 de ani) a câștigat procesul de la Tribunalul Arbitral al Sportului (TAS), în cadrul căruia a contestat suspendarea de 4 ani pentru dopaj dictată de Agenția Internațională pentru Integritatea Tenisului (ITIA).

Românca a reușit să dovedească faptul că nu s-a dopat intenționat cu roxadustat, ci a fost vorba de o contaminare, astfel că perioada a fost redusă la 9 luni.

Având în vedere că suspendarea a intrat în vigoare în octombrie 2022, pedeapsa a fost deja ispășită, astfel că "Simo" poate reveni acum pe teren.

La câteva ore după ce decizia a fost postată pe site-ul oficial TAS, Halep le-a transmis un mesaj amplu susținătorilor săi, prin intermediul contului de Instagram.

Patrick Mouratoglou, fostul antrenor al sportivei noastre, a intrat pe pagina de Instagram a Simonei Halep și a lăsat un comentariu de 3 cuvinte.

"Adevărul a învins.", a scris Patrick Mouratoglou, la postarea Simonei Halep.

Comentariul a stârnit o "avalanșă" de reacții la rubrica de comentarii, iar antrenorul francez a fost aspru criticat.

"Mai și comentezi", "Trebuie să plătești pentru ce i-ai făcut" sau "Mai bine taci din gură!", sunt doar câteva dintre comentariile îndreptate spre Patrick Mouratoglou.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: