image
Sursa foto: Profimedia

Anunț surprinzător în Franța! Zinedine Zidane e așteptat în Ligue 1, dar nu la PSG

Zinedine Zidane (50 de ani) nu duce lipsă de oferte, deși nu a mai antrenat din vara anului 2021.

Cea mai insistentă echipă de până acum a fost PSG, însă francezul i-a refuzat de fiecare dată pe campionii din Ligue 1. Acum, presa din Hexagon anunță că Zidane are și altă variantă în țara sa natală.

Conform Foot Mercato, fostul antrenor al lui Real Madrid este dorit de cei de la Marseille, chiar marea rivală a celor de la PSG.

Formația de pe Stade Velodrome visează de mai multă vreme la Zidane și mizează pe faptul că "Zizou" este născut în Marseille.

Totuși, e greu de crezut că Zidane va accepta să meargă la "Les Olympiens", având în vedere că, până acum, a refuzat echipe precum PSG sau selecționate precum Brazilia, Portugalia sau Belgia.

De-a lungul carierei de antrenor, Zidane a activat până acum doar la Real Madrid, formație pe la care a trecut în două rânduri.

Acum, fostul mare mijlocaș francez este tentat să accepte o nouă provocare, iar publicația RMC Sport notează că Juventus este destinația preferată a tehnicianului.

În prezent, Juventus este pregătită de Massimiliano Allegri, antrenor despre care s-a scris în mai multe rânduri de-a lungul acestui sezon că se va despărți de "Bătrâna Doamnă" în vară.

"Prioritatea lui este Juventus. Antrenorul francez, care s-a bucurat până acum de familie și de postura de tânăr bunic, nu și-a pierdut gustul de a antrena.

Dorința lui clară este de a găsi echipă în pauza dintre sezoane. Cluburile care i-ar putea atrage atenția se numără pe degetele unei mâini, din diferite motive.

În particular, unul îl interesează și reprezintă o instituție pe care o și cunoaște foarte bine: Juventus Torino", au notat francezii despre Zidane.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: