image
Sursa foto: Getty Images

Thomas Tuchel a confirmat că Chelsea nu are bani să facă deplasarea la Middlesbrough cu avionul. Reacția jucătorilor

Sancțiunile impuse de guvernul britanic lui Roman Abramovich creează mari probleme la Chelsea, care nu are voie să cheltuie peste 20.000 de lire pentru o deplasare.

Astfel, după ce Thomas Tuchel a spus că el poate conduce chiar personal un microbuz cu jucători dacă e nevoie, iată că decizia de a nu merge cu avionul este deja luată.

Din cauza costurilor mari, jucătorii ar urma să facă deplasarea la Middlesbrough cu autocarul, iar drumul durează cam 10 ore, având în vedere că distanța este de 862 de kilometri.

La auzul acestei vești, Kai Havertz a spus că se oferă el să achite costul transportului cu avionul, numai că rămâne de văzut dacă poate fi făcut legal.

"Plătesc eu, nu e o problemă, chiar nu e mare lucru pentru noi. Cel mai important e să ajungem la meciuri. Există momente mai dificile în lume decât să ne facem griji că mergem cu avionul sau autocarul la meciurile din deplasare", a spus Havertz.

Sancțiunile au dat peste cap și alte planuri ale lui Chelsea, care urma să închirieze un charter pentru fani, însă acest lucru nu mai este posibil acum.

Până la meciul cu Middlesbough, Chelsea mai are însă o deplasare, cea cu Lille, din Champions League, însă nu există probleme din acest punct de vedere, pentru că totul era deja rezervat și plătit înainte de primirea sancțiunilor de către Roman Abramovich.

Chiar dacă echipa sa se află într-o situație fără precedent, Thomas Tuchel (48 de ani) a anunțat că nu cedează. În cadrul unei conferințe de presă, tehnicianul german a confirmat că va rămâne cel puțin până la finalul sezonului pe banca lui Chelsea, indiferent dacă situația se va agrava și mai tare sau nu.

Patronul lui Chelsea, Roman Abramovich, a fost sancționat de Guvernul britanic pentru că are legături cu președintele Rusiei, Vladimir Putin, cel care a ordonat armatei invadaera Ucrainei pe 24 februarie.

Ca urmare, mulți oligarhi ruși, printre care și Abramovich, au fost sancționați. Conturile lui Abramovich din Anglia au fost blocate, iar activele sale sunt "înghețate".

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: