image
Sursa foto: Profimedia

Președintele lui Bayern Munchen a vorbit despre situația lui Alphonso Davies

Alphonso Davies (23 de ani), fundașul stânga canadian al celor de la Bayern Munchen, se află pe lista de transferuri a celor de la Real Madrid.

De asemenea, conform informațiilor din presa iberică, și fotbalistul nord-american și-a dat acordul să se transfere în perioada de mercato din vara viitoare la formația din capitala Spaniei.

La auzul acestor vești, Herbert Hainer, președintele celor de la Bayern Munchen, a ”lămurit” situația lui Alphonso Davies la campioana Germaniei.

Concret, oficialul „Bavarezilor” a subliniat că fundașul canadian mai are contract cu Bayern Munchen până în vara anului 2025 și că nu se poate vorbi în acest moment despre un eventual transfer al jucătorului la Real Madrid. De asemenea, Herbert Hainer a mai susținut că, împreună cu ceilalți oficiali din cadrul clubului, vor face tot posibilul pentru a-l convinge pe Alphonso Davies să rămână în Bavaria.

"Este la noi sub contract până în iunie 2025, este unul dintre cei mai buni fundași din lume. Bineînțeles că vrem să-l păstrăm pe Davies și sper că și el vrea să rămână", a spus președintele campioanei Germaniei, potrivit jurnalistului Maximilian Koch.

Până acum, între Alphonso Davies și oficialii lui Bayern Munchen au existat discuții pentru o eventuală prelungire a angajamentului, însă, cele două părți nu au ajuns la un acord în acest sens.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: