image
Sursa foto: mai.gov.md

De mâine, timpul de așteptare la punctul de trecere a frontierei Leușeni-Albița se reduce

Începând cu 15 aprilie, timpul de așteptare la trecerea frontierii moldo-române în punctul de control Leușeni-Albița se va reduce. Anunțul a fost făcut de Ministerul Afacerilor Interne de la Chișinău. 

Potrivit instituției, măsura va fi aplicată din 15 aprilie, începând cu ora 08.00.

Autoritățile de frontieră din România şi Republica Moldova vor pune in aplicare pe sensul de intrare România, controlul coordonat. Diferenţa faţă de modalitatea anterioară de realizare a controlului constă în faptul că pe sensul de ieșire din Republica Moldova, în Punctul de Trecere a Frontierei Leușeni, trecerea se va face fără control, iar oprirea pentru verificări se va face pe sensul de intrare în România, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița.

️„Ministerul pe care am onoarea sa îl conduc va continua să depuna eforturi pentru sporirea calității vieții pe dimensiunea sistemului afacerilor interne, prin digitalizarea proceselor, accesibilitate mai mare la frontiere, comunitate mai sigură, intervenții mai rapide, precum si un mediu social mai prietenos. Doresc să folosesc acest prilej ca să vă urez un Paște luminos cu sănătate și pace!”, mai menționeaza ministrul Ana Revenco.

Noutăţile partenerilor

comentarii: