image
Sursa foto: Captură video

Imagini tulburătoare: Copilă de 13 ani din Strășeni, bătută cu pumnii și picioarele de o minoră de 14 ani: ,,Te rog, gata”

Clipe de coșmar pentru o copilă de 13 ani din Strășeni. Aceasta a fost bătută crunt cu pumnii și picioarele de o fată de 14 ani. În timp ce una o bate, alta filmează scena oripilantă și spune: „Nu-i da peste față”.Totul s-ar fi întâmplat într-un apartament din sectorul Botanica al capitalei.

Poliția a înregistrat cazul la sfârșitul lunii decembrie a anului 2022, fiind sesizată de către mama tinerei agresate. Aceasta a comunicat polițiștilor că a primit imaginile video în care apare fiica sa de 13 ani cum este agresată de către o altă fată.

Vă atenționăm că urmează imagini cu un puternic impact emoțional.

Telegram // Paranteze.MD

Fiind audiată de polițiști, victima a comunicat că a plecat în mun. Chișinău, unde s-a întâlnit cu o cunoscută de 14 ani, plasată într-o casa comunitară pentru copii în situații de risc din Chișinău, iar ulterior au mers la un apartament închiriat de o altă fată. La un moment dat, între cele două fete a izbucnit un conflict, în urma căruia minora de 13 ani a fost agresată.

Potrivit Poliției, minorele nu sunt la prima abatere, acestea abandonând domiciliul și Serviciul social de nenumărate ori.

Pe acest caz, oamenii legii au inițiat un proces penal în cadrul căruia urmează a fi stabilite toate circumstanțele.

Procurorii urmează să califice acțiunile agresoarei și să ia o decizie legală în acest sens.

Poliția spune că polițiștii Inspectoratului de poliție Botanica au sesizat în repetate rânduri autoritatea tutelară Direcția Protecția Drepturilor Copilului sect. Centru, Centrul Comunitar de Sănătate Mintală Botanica, Direcția generală pentru protecția drepturilor copilului și Direcția politici de protecție a familiei și drepturilor copilului a Ministerului Sănătății Muncii și Protecției Sociale.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: