image
Sursa foto: Profimedia

Tabloul complet al sferturilor de finală de la Australian Open

Carlos Alcaraz, numărul 2 mondial, şi Alexander Zverev, locul 6 ATP, se vor înfrunta pentru un loc în semifinalele Australian Open, după ce au reuşit să câştige meciurile din sferturile de finală disputate luni, la Melbourne Park.

Alcaraz (20 ani) a arătat cea mai bună formă a sa de la debutul competiţiei, reuşind să-l învingă în trei seturi, 6-4, 6-4, 6-0, pe Miomir Kecmanovic, după o oră şi 49 de minute de joc.

Jucătorul iberic a reuşit câte un break în primele două seturi, înainte de a se impune fără drept de apel în setul al treilea.

Carlos Alcaraz a atins în premieră sferturile de finală la Australian Open, urmând să joace pentru un loc în ultimul careu cu Alexander Zverev, campionul olimpic en titre.

Germanul, în vârstă de 26 de ani, a avut o misiune mult mai dificilă luni, trecând greu în 5 seturi, 7-5, 3-6, 6-3, 4-6, 7-6 (3), de Cameron Norrie (locul 22 ATP).

Zverev, care a condus luna aceasta echipa Germaniei la victorie în United Cup, s-a calificat pentru a treia oară în cariera sa în sferturi la Australian Open, unde în 2020 a ajuns până în semifinale. Împotriva lui Carlos Alcaraz, el va disputa al 11-lea său sfert de finală la turneele de Grand Slam.

Meciurile din sferturile de finală de la Australian Open:

Novak Djokovic (1) - Taylor Fritz (12)

Jannik Sinner (4) - Alexander Rublev (5)

Hubert Hurkacz (9) - Daniil Medvedev (3)

Alexander Zverev (6) - Carlos Alcaraz (2)

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: