image
Sursa foto: digisport.ro

Luis Enrique, aproape de a prelua unul dintre granzii din Premier League

Variantă surprinzătoare pentru banca lui Arsenal, din sezonul viitor. Presa spaniolă susţine că fostul antrenor al Barcelonei, Luis Enrique, e în pole position să îi preia pe "tunari" din vară. Tehnicianul în vârstă de 47 de ani este liber de contract de vara trecută, după despărţirea de Barca, şi vrea să revină din sezonul viitor pe banca tehnică.

Enrique ar fi devenit principalul favorit de a o prelua pe Arsenal după ce cealaltă ţintă a londonezilor, Thomas Tuchel, e considerat foarte aproape de a fi noul "principal" al lui PSG din vară. O altă ţintă a lui Arsenal, Maurizio Sarri, va rămâne, cel mai probabil, pe banca lui Napoli.

Managerul din 1996 al lui Arsenal, Arsene Wenger, ar urma să se despartă de gruparea de pe Emirates, după un nou sezon ratat, în care "tunarii" sunt la un pas să rateze pentru al doilea an consecutiv calificarea în Liga Campionilor.

Luis Enrique a mai fost ofertat în acest sezon de Sevilla, după demiterea lui Eduardo Berizzo, însă a refuzat propunerea andaluzilor.

Enrique are nouă trofee în cei trei ani petrecuţi pe banca Barcelonei: Liga Campionilor, Supercupa Europei, Mondialul cluburilor, două titluri, trei Cupe şi Supercupa Spaniei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: