image
Sursa foto: Profimedia

Barcelona i-a decis viitorul fotbalistului transferat cu 55 de milioane de euro vara trecută

Barcelona este gata să renunțe la fotbalistul transferat în urmă cu un an și jumătate în schimbul sumei de 55 de milioane de euro.

Ferran Torres (23 de ani) a semnat cu FC Barcelona în perioada de mercato din ianuarie 2022, după ce a fost cerut cu insistență de antrenorul Xavi Hernandez (43 de ani).

Atacantul spaniol nu l-a impresionat pe Xavi în sezonul precedent la Barcelona, iar catalanii sunt dispuși să renunțe la serviciile acestuia în actuala fereastră de transferuri.

Cei de la Barcelona vor în schimbul lui Ferran Torres nu mai puțin de 40 de milioane fie pentru un transfer definitiv, fie pentru un împrumut cu opțiune de cumpărare, anunță Sport.

De serviciile lui Ferran Torres s-au interesat în ultima vreme cei de la Arsenal, Newcastle, dar și cei de la Aston Villa.

Dacă l-ar ceda, în cele din urmă, în Premier League, Barcelona ar ieși în pierdere. Newcastle nu ar vrea să ofere mai mult de 35 de milioane de euro pentru transfer, iar catalanii ar înregistra un minus de 20 de milioane de euro.

Rămâne de văzut dacă cei de la Barcelona vor ajunge la un consens cu vreo formație pentru cedarea lui Ferran Torres și dacă vor recupera o parte din investiția făcută în ianuarie 2022.

În momentul în care a fost adus de la Manchester City, Ferran Torres avea o cotă de piață în valoare de 50 de milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: