image
Sursa foto: facebook/PAS

FOTO: PAS a convocat Consiliul Politic Național; Ce subiecte au discutat

Astăzi s-a desfășurat primul Consiliu Politic Național (CPN) al PAS din acest an. Anunțul a fost făcut de reprezentanții Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS).

La întrunire a participat președinta Maia Sandu, președintel Parlamentului, Igor Grosu, premierul Dorin Recean și ex-premierul Natalia Gavrilița.

„Am discutat prioritățile pentru anul 2023, cum depășim crizele și ne concentrăm pe drumul de reconstrucție al țării noastre. Deputați, miniștri și membri PAS au trecut în revistă domeniile prioritare și anume: integrarea europeană și armonizarea legislației naționale la cea a blocului european, reforma justiției, apărarea și securitatea națională, îmbunătățirea serviciilor de asistență socială, în special la nivel regional, programe de ajutor pentru domeniul de afaceri. Continuăm munca, alături de cetățeni, pentru proiectul nostru comun - aderarea la UE”, a anunțat PAS.

Ex-premierul Natalia Gavriliță a menționat într-o postare plasată pe pagina sa de facebook că va rămâne activă în calitatea sa de prim-vicepreședintă PAS, alături de echipa care a primit votul si încrederea cetățenilor.

„Azi, la Consiliul Politic Național am discutat cum putem livra mai bine și mai repede rezultate bune pentru oameni și pentru țară în contextul actual. Împreună, cu unitate și solidaritate, vom reuși!”, a scris Natalia Gavrilița.

ss
ss
ss

Noutăţile partenerilor

comentarii: