image
Sursa foto: Profimedia

“Războiul” Pique – Shakira intră într-o nouă etapă! Planul fotbalistului a încins spiritele

Relația dintre Gerard Pique (36 de ani) și Shakira (46 de ani) s-a degradat pe zi ce trece, mai ales după decizia cântăreței de a se muta în SUA alături de cei doi copii, Sasha și Milan.

Shakira și copiii săi au părăsit definitiv Barcelona și s-au stabilit la Miami, iar fostul jucător al catalanilor are doar zece zile pe lună pentru a-și vedea copiii.

Pique a mers deja la Miami pentru a petrece timpul cu băieții săi, însă vizita nu a decurs exact cum și-ar fi dorit fostul fotbalist.

Conform Mundo Deportivo, care o citează pe jurnalista Veronica Bastos, Gerard Pique s-ar fi luat la bătaie cu fratele Shakirei, Tonino Mebarak. Poliția a trebuit să intervină pentru a opri altercația.

Nemulțumit de programul de vizite stabilit de Shakira, Pique ar fi răbufnit la adresa artistei, iar conflictul a escaladat.

După acest incident violent, Gerard Pique și-a ieșit din minți și le-ar fi cerut avocaților să pună la cale un plan pentru a obține modificarea acordului în privința custodiei copiilor lor, Milan (10 ani) și Sasha (8 ani).

Potrivit Marca, avocații lui Pique vor să modifice raportul în privința custodiei copiilor (20 de zile Shakira, 10 zile Pique), care să se aplice pentru vacanțe și sărbători legale.

“În cele trei perioade de vacanță pe durata anului școlar, dar și de Crăciun, de Paște, de Ziua Recunoștinței, Milan și Sasha ar putea să petreacă mai mult timp cu tatăl lor, dacă negocierile vor da roade. În acele perioade, drepturile de vizită pentru clientul nostru ar fi într-o proporție 70-30% dintre zile”, a spus Ramon Tamborero, unul dintre avocații lui Pique.

Când a venit în SUA, fotbalistul a stat la un hotel din apropierea casei Shakirei, deşi doreşte să-şi cumpere o locuinţă la Miami pentru momentele în care călătoreşte în SUA şi pentru a sta mai confortabil alături de copiii săi.

Pique nu a fost însoţit de Clara Chia, deşi Shakira nu ar fi avut nicio problemă ca partenera lui să îl însoţească la Miami, scrie Marca.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: