image
Sursa foto: Profimedia

Michael Jordan a refuzat 120 de milioane de dolari. Care e motivul

Marele Michael Jordan (60 de ani) a surprins pe toată lumea după ce a refuzat o ofertă amețitoare.

Considerat cel mai mare baschetbalist al tuturor timpurilor, Jordan a primit o propunere de la Disney pentru a ajuta la repoziționarea companiei, iar suma este 120 de milioane de dolari, potrivit SportalX.

Cu toate că o asemenea sumă ar fi aproape imposibil de refuzat pentru orice om al planetei, fostul bachetbalist a spus "pas".

Michael Jordan era considerat singura persoană capabilă să repună pe picioare o asemenea companie. El ar fi trebuit să devină "noul nume și chip" al companiei.

Întrebat care este motivul pentru care a rezuzat o asemenea ofertă, Michael Jordan a spus scurt: "Îmi place reputația mea", conform sursei citate.

Decizia lui Jordan este oarecum surprinzătoare, dacă avem în vedere că el a avut o mulțime de apariții de-a lungul timpului pentru această companie.

Michael Jordan (60 de ani) deține una dintre cele mai spectaculoase case din Chicago, dar a decis să o vândă în urmă cu mai bine de un deceniu. Legendarul baschetbalist a scos proprietatea la vânzare în 2012, la prețul de 30 de milioane de dolari, dar nu a reușit să o vândă nici până în ziua de astăzi, deși vila, precum și împrejurimile se ridică la cel mai înalt nivel.

Cum anii au trecut și ofertele pentru casă au întârziat să apară, Michael Jordan și agenția imobiliară cu care lucrează au decis să scadă prețul.

Au fost scăderi repetate, iar acum casa este scoasă la vânzare pentru 15 milioane de euro, jumătate din suma cerută inițial. Însă nici așa nu a apărut niciun cumpărător.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: