image
Sursa foto: Profimedia

Bayern a pregătit oferta pentru starul de 60.000.000€ al lui AC Milan, iar italienii au luat imediat decizia

Alphonso Davies pare din ce în ce mai aproape de Real Madrid, după ce canadianul și-ar fi dat deja acordul să vină pe Santiago Bernabeu și continuă să ignore oferta de prelungire venită din partea lui Bayern Munchen.

De aceea, Bayern Munchen se gândește la un înlocuitor pe măsura lui Alphonso Davies, iar bavarezii pregătesc deja oferta pentru starul lui AC Milan din banda stângă a apărării.

Bayern Munchen a pregătit oferta pentru a-l aduce pe Theo Hernandez pe Allianz Arena, dar AC Milan nu ia în calcul să piardă unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei.

Italienii anunță că AC Milan intenționează să-l păstreze cât mai mult timp pe Theo Hernandez pe San Siro, iar ”Diavolii” au demarat procesul de prelungire a contractului. Conducerea i-ar oferi un salariu de 4,5 milioane de euro net, plus bonusuri.

Fundașul stânga francez este fericit la AC Milan, dar aceeași sursă susține că nu se va grăbi în luarea unei decizii și va evolua opțiunile la finalul sezonului.

Theo Hernandez are contract cu AC Milan până în vara anului 2026, formație pentru care joacă încă din 2019. Italienii au plătit aproximativ 23 de milioane de euro pentru a-l transfera de la Real Madrid.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: