image
Sursa foto: Profimedia

Începe ”revoluția” la Liverpool! După Klopp, 5 fotbaliști importanți sunt gata să plece în vară

În cursul zilei de vineri, 26 ianuarie, Jurgen Klopp (56 de ani) a făcut un anunț care a lăsat ”mască” întreaga lume a fotbalului.

Tehnicianul neamț a dezvăluit că la finalul sezonului va pleca de la Liverpool, echipă pe care o pregătește încă în octombrie 2015.

Astfel, după plecarea lui Jurgen Klopp se preconizează o adevărată ”revoluție” la Liverpool. În același timp cu tehnicianul german va pleca și staff-ul acestuia, dar și Jorg Schmadtke, directorul sportiv al clubului.

Mai mult, cei de la The Sun anunță că și anumiți jucători se gândesc să părăsească Anfield în vară.

Conform sursei citate nu mai puțin de cinci jucători importanți ai echipei, în frunte cu Virgil van Dijk, au în gând un potențial transfer. Recent, căpitanul ”Cormoranilor” a anunțat public că nu știe dacă va mai rămâne la Liverpool din vară.

Un alt star care poate părăsi echipă ”roșie” este Mohamed Salah (31 de ani), cel care este curtat intens de către echipele din Arabia Saudită.

Alisson (31 de ani), fotbalist aflat din 2018 pe Anfield, este un alt jucător care ar putea pleca de la Liverpool în vară. Unul dintre cei mai buni goalkeeperi din Premier League ar putea lua și el drumul Golfului.

Ceilalți doi jucători care ”ar putea părăsi barca” sunt Joe Gomez (26 de ani) și Joel Matip (32 de ani), doi dintre fundașii centrali pe care Klopp s-a bazat în ultimii ani. Recent, de serviciile englezului s-au interesat Newcastle și West Ham, în timp ce camerunezul ar fi dorit în Bundesliga.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: