image
Sursa foto: Profimedia

Ronaldo e gata de EURO, dar un coleg i-a ”tăiat” elanul! Ce a spus despre portughez

Cristiano Ronaldo (39 de ani) nu mai activează într-un campionat din Europa din noiembrie 2022, dar portughezul este sigur de participarea la EURO, după ce a fost convocat în preliminarii și a marcat 10 goluri.

Ronaldo a câștigat EURO în 2016 după o finală cu Franța și se pregătește de un nou turneu final, dar unul dintre colegii săi a spus că lusitanul nu mai este la fel de important pentru națională.

Chiar dacă Ronaldo a fost golgheterul anului 2023 cu 54 de reușite și a înscris mai multe goluri în calificări decât vedete precum Kylian Mbappe și Harry Kane, Joao Cancelo este de părere că portughezul nu mai are același impact la națională.

”Este un jucător important și a concurat timp de 15 ani cu Messi pentru Balonul de Aur, dar apogeul din cariera unui fotbalist este între anii 25 și 32. Este un jucător important, dar nu mai depindem de el”, a afirmat Joao Cancelo, citat de Goal.com.

Ronaldo și Cancelo sunt printre fotbaliștii lusitani odihniți pentru amicalul cu Suedia, care va avea loc joi. Cei doi vor reveni la meciul cu Slovenia, de marți.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: