image
Sursa foto: libertatea.ro

Noi probe găsite în pădurea din Caracal, după un apel la 112; Rămășițele osoase au fost trimise la DIICOT

Criminaliștii au descoperit mai multe fragmente ce par a fi osoase în liziera pădurii din Caracal, de unde au mai fost ridicate rămășițe umane la indicațiile lui Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul dispariției Alexandrei Măceșanu. Probele urmează să fie trimise la DIICOT pentru cercetări, transmite Mediafax.

Echipele de anchetatori au fost alertate cu privire la probe, în urma unui apel primit prin 112. „În urma unui apel prin 112, poliţişti criminalişti şi de investigaţii criminale s-au deplasat la faţa locului. Au fost ridicate fragmente mici, posibil osoase, acestea urmând a fi înaintate către DIICOT, în vederea continuării cercetărilor”, a precizat Alexandra Dicu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, pentru Mediafax.

Surse din rândul anchetatorilor au precizat că probele au fost ridicate sâmbătă. Fragmentele au fost găsite în liziera pădurii din Caracal de unde au mai fost ridicate rămășițe umane, la indicația lui Gheorghe Dincă. Cercetările în acest caz sunt realizate de DIICOT, iar noile probe vor fi transmise la Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici”.

Legiștii urmează să stabilească dacă rămășițele sunt de natură umană sau animală, notează sursa citată. La începutul lunii iulie, Gheorghe Dincă a fost arestat, după ce a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu.

În casa acestuia din Caracal au fost găsite rămășițe umane despre care specialiștii INML au precizat, în urma analizelor, că sunt ale Alexandrei Măceșanu. Rămăşiţele descoperite în liziera pădurii din Caracal, despre care Gheorghe Dincă a spus că sunt ale Luizei, au fost trimise în Statele Unite pentru a fi analizate de FBI.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: