image
Sursa foto: Profimedia

Calvarul a luat sfârșit! După 291 de zile de absență, fotbalistul a revenit

Atacantul internaţional englez Tammy Abraham (26 de ani) a revenit joi la antrenamentele echipei italiene de fotbal AS Roma, la 291 de zile după ce şi-a rupt ligamentul încrucişat anterior de la genunchiul stâng, în iunie 2023, în timpul ultimului meci al sezonului trecut, împotriva formaţiei Spezia, informează EFE.

Cu zece minute înainte de finalul ediţiei 2022-2023 din Serie A, Abraham a suferit cea mai gravă accidentare din cariera sa, fiind ulterior supus unei intervenţii chirurgicale la genunchi.

Profitând de pauza internaţională, cu mai mulţi jucători plecaţi la selecţionatele ţărilor lor, antrenorul Daniele De Rossi a efectuat o sesiune de pregătire lipsită aproape în totalitate de încărcătură fizică, pe care atacantul englez a reuşit să o finalizeze fără complicaţii, alături de ceilalţi colegi ai săi.

În continuare, Abraham va alterna antrenamentele colective cu cele individuale, pentru a-şi finaliza recuperarea fără sincope.

După mai bine de nouă luni de recuperare, efort şi muncă, Daniele De Rossi l-a inclus deja în lot pe Abraham pentru meciul cu Sassuolo de duminica trecută, o dovadă simbolică de afecţiune, întrucât englezul nu a putut juca sub nicio formă.

Adevăratul obiectiv al Romei este să-l recupereze pe Abraham până la începutul lunii aprilie, cu posibilitatea ca acesta să beneficieze de minute efective de joc la derby-ul cu Lazio din Serie A sau la duelul cu AC Milan din Europa League, notează Agerpres.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: