image
Sursa foto: Profimedia

„Chiar nu înţeleg!” Jose Mourinho, mesaj clar pentru jucătorii săi, după Servette - AS Roma

Antrenorul lui AS Roma, Jose Mourinho, a declarat că unii dintre fotbaliştii săi au adoptat o "abordare superficială" în meciul din Europa League împotriva lui Servette, de la Geneva, încheiat 1-1, după ce gazdele au revenit în repriza a doua.

Oaspeții au condus la pauză după golul lui Romelu Lukaku, dar vicecampioana Elveţiei a egalat la puţin timp după startul reprizei secunde, prin Chris Bedia.

Înaintea ultimei etape din faza grupelor, Roma este pe locul 2 în Grupa G, la două puncte în spatele Slaviei Praga.

"Chiar nu înţeleg. Eu am jucat 150 de meciuri în Liga Campionilor care sunt mult mai 'importante', iar motivaţia mea pentru aceste meciuri este uriaşă. Se pare că unii oameni fără prea multă experienţă în Europa joacă aceste jocuri cam superficial.

Întotdeauna sunt aceiaşi băieţi care rămân concentraţi timp de 90 de minute şi nu este nevoie să-i numesc. Apoi sunt nişte oameni care au o abordare puţin superficială în acest tip de meci", a declarat Mourinho.

Dacă Roma va încheia grupa pe locul 2, va juca în februarie play-off-ul pentru optimile Europa League împotriva unei formaţii venite din Liga Campionilor.

"Nu cred că e un dezastru să fim în play-off. Evident că va fi greu, dar şi motivant... vom avea o altă mare seară în cupele europene pe un Stadion Olimpico plin", a spus tehnicianul portughez.

În ultimul meci din grupă, pe 14 decembrie, Roma va primi vizita lui Sheriff Tiraspol, care va încheia pe ultima poziţie. În aceeaşi zi, Servette, care va termina pe locul 3 şi va evolua în Europa Conference League, va juca în deplasare cu Slavia Praga.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: