image
Sursa foto: Profimedia

Jamal Musiala s-a decis: unde vrea să ajungă, dacă nu își va prelungi contractul cu Bayern

Jamal Musiala (20 ani) a devenit unul dintre cei mai importanți jucători de la Bayern Munchen, însă refuză să își prelungească contractul cu formația din Bavaria.

Bayern Munchen încearcă cu orice preț să îl convingă pe tânărul fotbalist să își reînnoiască contractul cu campioana din Bundesliga, care expiră în 2026. În cazul în care formația bavareză nu va reuși acest lucru, Musiala ar putea semna cu altă echipă din postura de jucător liber de contract.

Potrivit AS.com, internaționalul german a decis deja unde vrea să ajungă. Cele două destinații pe care le preferă Musiala sunt Real Madrid și Manchester City. Varianta Madrid îi surâde datorită faptului că este prieten din copilărie cu Jude Bellingham (20 de ani), pe care îl cunoaște de la loturile U15, U17 și U21 ale Angliei.

De cealaltă parte, proiectul lui Pep Guardiola este unul atractiv pentru Musiala, mai ales după ce Manchester City a cucerit ”Tripla Istorică” sezonul trecut. De asemenea, mutarea poate reprezenta și o lovitură grea pentru Chelsea, care l-a cedat în vara lui 2019 pentru doar 200.000 de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: