image
Sursa foto: Instagram

Cum trăia Georgina Rodriguez, înainte de a-l cunoaște pe Ronaldo: ”Dormeam într-o cameră de depozitare de 300 de euro”

Georgina Rodriguez (27 de ani) este imaginea mai multor brand-uri de lux și a devenit unul dintre cele mai cunoscute fotomodele din lume în urma relației cu Cristiano Ronaldo (36 de ani), însă înainte de a-l întâlni pe starul lui Man. United viața tinerei nu era prea roz.

Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo formează un cuplu din 2016, după ce s-au întâlnit într-un magazin de lux din Madrid, unde actualul model lucra ca asistent de vânzări. Într-un documentar despre viața sa, Georgina a recunoscut că locuia cu chirie în capitala Spaniei, într-o cameră de depozitare transformată în locuință, pentru care plătea 300 de euro lunar.

”Sosirea mea la Madrid a fost extraordinară. Căutam apartamente ieftine, trei sute de euro. Am ajuns să dorm într-un apartament care fusese o cameră de depozitare. Era frig iarna și cald vara... În ziua în care l-am cunoscut pe Cristiano, viața mi s-a schimbat”, a dezvăluit Georgina Rodriguez.

Chiar dacă acum ”se scaldă” în lux, călătorește în avioane private și se îmbracă în cele mai scumpe haine, Georgina Rodriguez susține că viața dinainte de Cristiano Ronaldo o ajută să rămână cu picioarele pe pământ și să nu uite de unde a plecat.

”Știu cum e să începi de jos și să te chinuiești să ajungi cu banii la final de lună. Empatizez mult cu oamenii, datorită originilor mele umile.

Acum, că pot să-i ajut pe cei care au nevoie, mă simt foarte satisfăcută. Am muncit mult și am avut o viață plină de sacrificii. Iar Universul m-a recompensat cu cel mai bun lucru posibil: o familie frumoasă”, a mai spus Georgina Rodriguez.

Ronaldo și Georgina au împreună o fetiță, Alana Martina, însă modelul îi creşte şi pe ceilalţi trei copii ai starului portughez: Cristiano Jr. și gemenii Eva Maria și Mateo. De curând, cuplul a anunțat că vor fi din nou părinți. Cei doi vor avea o pereche de gemeni, băiat și fată.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: