image
Sursa foto: privesc.eu

PAS, despre comisia Open Dialog: Ca și cum am investiga dacă Maia Sandu cu Angela Merkel au decis să aducă sirieni la Cahul

Partidul Acțiune și Solidaritate nu are nicio conexiune cu Ludmila Kozlovska și fundația „Open Dialog” și nu a fost finanțat niciodată de această fundație. Este reacția formațiunii după raportul comisiei de anchetă elucidarea acuzațiilor de imixtiune din partea Fundației.

„Regimul vrea să fraudeze alegerile, inclusiv prin fabricarea unei minciuni ca cea cu sirenii din campania prezidențială. PAS nu are nicio conexiune cu Ludmila Kozlovska și fundația „Open Dialog” și nu a fost finanțat niciodată de această fundație. Unica acuzație aberantă care se aduce este faptul că Maia Sandu a participat la o conferință, la invitația mai multor membri respectați ai Parlamentului European, cu finanțarea biletului și a cazării de această fundație cu care colabora Parlamentul European”, se spune într-o declarație a formațiunii.

PAS a venit cu un îndemn către întreaga societate și către presă să oprească „această mascaradă”.

„Prin promovarea discuțiilor despre acest subiect nu facem decât să promovăm o minciună lansată de PD în stilul propagandei de la Kremlin și să amplificăm o înșelăciune creată de regim pentru a devia atenția de la probleme grave și de la investigații serioase. E ca și cum am investiga dacă Maia Sandu cu Angela Merkel au decis să aducă 30 000 de sirieni la Cahul sau au decis să-i distribuie câte 1000 în fiecare raion. Haideți să nu participăm în acest proces de fabricare a unor aberații și de denigrare a opoziției”, se mai arată în declarație.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: