image
Sursa foto: Getty Images

Acuzațiile de viol la adresa lui Ronaldo o fac și pe Juventus să sufere: Lovitură dură pentru campioana Italiei

O acţiune a clubului de fotbal Juventus Torino a pierdut peste 5 la sută din valoare, vineri dimineaţă, la Bursa din Milano, după acuzaţiile de viol la adresa starului său Cristiano Ronaldo, informează AFP.

În jurul orei locale 11:20, valoarea unei acţiuni, care crescuse considerabil după sosirea atacantului portughez la Torino în luna iulie, se afla în scădere cu 5,07 la sută pentru o valoare de 1,254 euro, pe o piaţă în scădere cu 0,99 la sută.

La Bursa din Milano, sosirea lui Ronaldo în curtea lui Juventus a determinat pe 20 septembrie creşterea valorii unei acţiuni cu 180 la sută, până la 1,8064 euro, un maxim istoric de la cotarea la bursă a lui Juve în 2001.

Însă clubul italian şi-a manifestat susţinerea fermă faţă de Cristiano Ronaldo, afirmând că acuzaţiile de viol care îl vizează pe atacantul său "nu îi schimbă opinia" faţă de starul portughez.

Ronaldo este acuzat de o americancă în vârstă de 34 ani că ar fi sodomizat-o cu forţa, pe 13 iunie 2009 la Las Vegas, şi a exercitat presiune pentru a o face să semneze un acord financiar care o obliga să păstreze tăcerea.

Cristiano Ronaldo (33 ani), cel mai bun marcator din istoria selecţionatei Portugaliei (85 goluri) şi a clubului Real Madrid (450 goluri), s-a transferat în această vară la Juventus Torino, în schimbul sumei de 100 milioane euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: