image
Sursa foto: jurnal.md

Medicul pensionar care a comandat asasinarea fostului partener și killerul angajat de el - în arest pentru 30 de zile

Fostul medic pensionar care a fost reținut ieri după ce ar fi comandat omorul fostului său partener de afaceri a fost plasat în arest pentru 30 de zile.

Aceeași măsură a fost aplicată de Judecătoria Chișinău (Sediul Ciocana) și pentru fostul afganez, care i-a pus la dispoziție un Kalașnikov.

Investigațiile continuă, sub conducerea procurorilor PCCOCS, timp în care persoanele beneficiază de prezumția nevinovăției, potrivit legii.

Amintim că, potrivit PCCOCS, medicul a comandat asasinarea fostului său asociat într-o clinică de ginecologie din Chișinău, în 2022. Motivul comandării asasinatului ar fi fost răzbunarea acestuia față de fostul partener de afaceri, care a refuzat să continue colaborarea după ce bănuitul a condiționat parteneriatul prin numirea într-o funcție de conducere în clinică a nurorii sale.

Atunci fostul partener și-a retras activele din clinică și a părăsit echipa, iar alți medici i-au urmat exemplul. În continuare, compania a falimentat, iar între timp fostul partener a pus pe roate o altă afacere în domeniul medical.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: