image
Sursa foto: Profimedia

Shakira caută bonă și spaniolii au rămas "mască" atunci când au aflat ce salariu oferă

Shakira (46 de ani) s-a mutat alături de copii în Miami, la începutul lunii aprilie.

Artista a revenit la Barcelona în weekend, când a asistat la Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Cântăreața columbiană a fost din nou în centrul atenției și după cursa din Catalonia a fost surprinsă alături de Lewis Hamilton, la fel cum s-a întâmplat și în urmă cu o lună.

Jurnaliștii de la Sport oferă noi detalii despre viața Shakirei la Miami și scriu că artista este în căutarea unei bone. Asta în condițiile în care părinții ei nu se mai pot ocupa de Milan și de Sasha.

"Shakira caută acum o bonă, iar salariul pe care îl oferă este incredibil: 2.400 de dolari pe lună pentru persoana care va avea grijă de Milan și de Sasha.", scriu jurnaliștii de la Sport, surprinși de suma pusă pe masă de fosta parteneră a lui Gerard Pique.

Mai mult de atât, pe lângă cei 2.400 de dolari pe lună, Shakira va mai oferi și bonusuri speciale pentru diferite sarcini, cum ar fi să-i ducă pe cei doi băieți la activități extracurriculare.

Cine se va "califica" pentru acest job va trebui să se mute în vila din Florida unde Shakira locuiește alături de cei doi copii. Costurile de transport până acolo vor fi de asemenea suportate de către artistă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: