image
Sursa foto: shutterstock.com

O mamă va merge la închisoare după ce și-a dus copilul la medic de peste 300 de ori, deși acesta era sănătos

Caz șocant în Statele Unite. O mamă a fost condamnată la șase ani de închisoare pentru că și-a supus copilul la 13 operații, deși acesta era sănătos.

În primii opt ani de viață, băiatul a fost dus la spital de 320 de ori, iar femeia a reușit să convingă niște medici din Texas că fiul ei suferă de diferite boli, printre care cancer și distrofie musculară, potrivit CNN.

Drept urmare, copilul a suferit 13 intervenții chirurgicale și în jumătate dintre cazuri a făcut septicemie după operație.

Cel care a pus capăt chinului, un pediatru, a dat-o pe mamă... pe mâna poliției. Acum, copilul este în grija tatălui și a scăpat de chinul mersului la spital, este un băiat normal care iubește fotbalul și cântă în corul școlii, scrie Digi24.

Prima oară când a fost internat în spital, la 5 ani, femeia a semnat un act în care le cere medicilor să nu-l resusciteze pe copil dacă intră în stop cardio-respirator.

Femeia, care a și mințit medicii în legătură cu istoricul medical al copilului, a fost condamnată la 6 ani de închisoare.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: