Can are mai multe oferte importante. Cel mai probabil, mijlocasul german va ajunge la Juventus. Torinezii au reuşit să le ia faţa lui Bayern Munchen, echipă la care Can a crescut, şi Manchester City, cluburi interesate la rândul lor de fostul jucător de la Bayer Leverkusen.

Adus cu 12 milioane in 2014, Can a fost un om important pentru Liverpool. Clubul a încercat să-l păstreze, dar nu a ajuns la un acord pentru extinderea acordului.

Emre Can, 24 de ani, are 20 de meciuri în naționala Germaniei, însă n-a fost inclus în lotul pentru Cupa Mondială din Rusia. Can a lipsit în ultima parte a sezonului 2017-2018 și de la Liverpool, din cauza unei accidentări. În tot sezonul, Can a marcat 4 goluri şi a oferit 4 pase decisive în 35 de meciuri, în toate competiţiile. Fabinho este primul transfer confirmat de vicecampioana Europei în această vară, brazilianul urmând a-l înlocui pe Can.

Jon Flanagan, 25 de ani, e un produs al centrului de tineret al lui Liverpool. La prima echipa are 40 de meciuri din 2010 încoace. Fundașul a fost împrumutat la Bolton, in 2018, dar nu a reușit să impresioneze în cele 14 meciuri în care a evoluat.

De asemenea, jucătorii de tineret Toni Gomes, Paulo Alves, Michael Parker, Jordan Williams, Anthony Glennon, Jordan Hunter și Harvey Whyte s-au despărțit de club, în timp ce Yan Dhanda a acceptat sa fie transferat la Swansea City.