image
Sursa foto: Getty Images

Liverpool a anunțat oficial despărțirea de doi fotbaliști din prima echipă

Liverpool a confirmat, vineri, despărțirea de Emre Can și Jon Flanagan, cărora le-au expirat contractele.

Can are mai multe oferte importante. Cel mai probabil, mijlocasul german va ajunge la Juventus. Torinezii au reuşit să le ia faţa lui Bayern Munchen, echipă la care Can a crescut, şi Manchester City, cluburi interesate la rândul lor de fostul jucător de la Bayer Leverkusen.

Adus cu 12 milioane in 2014, Can a fost un om important pentru Liverpool. Clubul a încercat să-l păstreze, dar nu a ajuns la un acord pentru extinderea acordului.

Emre Can, 24 de ani, are 20 de meciuri în naționala Germaniei, însă n-a fost inclus în lotul pentru Cupa Mondială din Rusia. Can a lipsit în ultima parte a sezonului 2017-2018 și de la Liverpool, din cauza unei accidentări. În tot sezonul, Can a marcat 4 goluri şi a oferit 4 pase decisive în 35 de meciuri, în toate competiţiile. Fabinho este primul transfer confirmat de vicecampioana Europei în această vară, brazilianul urmând a-l înlocui pe Can.

Jon Flanagan, 25 de ani, e un produs al centrului de tineret al lui Liverpool. La prima echipa are 40 de meciuri din 2010 încoace. Fundașul a fost împrumutat la Bolton, in 2018, dar nu a reușit să impresioneze în cele 14 meciuri în care a evoluat.

De asemenea, jucătorii de tineret Toni Gomes, Paulo Alves, Michael Parker, Jordan Williams, Anthony Glennon, Jordan Hunter și Harvey Whyte s-au despărțit de club, în timp ce Yan Dhanda a acceptat sa fie transferat la Swansea City.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: