image
Sursa foto: Profimedia

Câți bani trebuie să îi dea Manchester United lui Cristiano Ronaldo dacă se desparte de el în iarnă

Cristiano Ronaldo (37 de ani) este foarte aproape de o despărțire de Manchester United. În iarnă ar urma ca părțile să-și ia la revedere, însă nu fără costuri.

Presa britanică susține că "diavolii" vor trebui să-i achite starului portughez 9.6 milioane de lire sterline (adică 10.95 milioane de euro), adică suma netă pe care Ronaldo o câștigă din ianuarie până în iunie, când îi expiră contractul.

În acești bani nu sunt incluse bonusuri sau alte sume.

În vară, când Ronaldo a dorit să plece, conducerea lui United a spus că atacantul poate să o facă, dar doar cu suma impus de club, adică 20 de milioane de lire sterline (22.83 milioane de euro), echivalentul salariului net pe un an. Însă chiar și așa, ei nu i-au dat voie să plece, ci doar i-au comunicat suma.

De această dată, "diavolii" nu numai că nu vor lua nimic, dar vor trebui "să dea de la ei", având în vedere clauzele din contract.

În iarnă, Ronaldo ar putea ajunge în SUA, la echipa lui David Beckham, Inter Miami. Însă rivala Chelsea își dorește neapărat să-l aducă, ceea ce ar fi o surpriză mare.

Noutăţile partenerilor

comentarii: