image
Sursa foto: Profimedia

Zlatan Ibrahimovic intervine în scandalul pariurilor din Italia; „Fiecare face ce vrea cu banii lui”

Sandro Tonali (24 de ani) este unul dintre cei patru fotbaliști din Italia acuzați că au pariat ilegal. Mijlocașul lui Newcastle a recunoscut că are probleme cu jocurile de noroc.

Tonali a fost exclus din naționala Italiei, în urma acuzațiilor aduse. Mijlocașul italian se pregătea pentru dubla cu Malta, scor 4-0, și Anglia. Fotbalistul lui Newcastle a recunoscut că este depedent de pariuri.

Zlatan Ibrahimovic, care a fost coleg cu Tonali la AC Milan, a declarat că nu știe foarte multe detalii despre scandalul pariurilor din Italia. Suedezul a mai adăugat că nici nu a știut că fostul său coleg se confrunta cu probleme atât de grave.

”Nu l-am văzut niciodată în dificultate și nu l-am văzut niciodată suferind. Dacă o persoană este dependentă de jocuri de noroc, trebuie ajutată. E ca un drog. Trebuie să se stabilească dacă a mers la cazinou sau nu.

Apoi, dacă a pariat pe fotbalul profesionist e altă poveste. Dacă cineva pariază la blackjack...fiecare face ce vrea cu banii lui. Trebuie să înțelegem care este situația.”, a declarat Ibrahimovic, potrivit Marca.

Mijlocașul celor de la Newcastle a simțit presiunea din ultimele zile și a cerut ajutorul specialiștilor pentru a putea trece peste dependența de jocurile de noroc, anunță Corriere.it.

Tonali a plecat din cantonamentul Italiei și a mers la Milano, împreună cu familia și avocații săi. Fotbalistul italian este afectat psihic și plânge, cel mai probabil fiind conștient de urmările care vor apărea asupra carierei sale. În cazul în care va fi găsit vinovat, riscă până la trei ani de suspendare.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: