image
Sursa foto: PA

Procuratura Anticorupție: Peste 4 mil. de lei au fost ridicați în cauza penală privind finanțarea ilegală a partidului „Șor”

Centrul Național Anticorupție sub conducerea Procuraturii Anticorupție informează că a finalizat procesul de examinare a banilor depistați și ridicați în cadrul perchezițiilor efectuate la 20 octombrie, curent, în cauza penală privind finanțarea ilegală a Partidului Politic „Șor”.

Potrivit procurorilor, în rezultatul examinării, a fost constatat că suma finală este de 4 219 550 lei și 4 000 de dolari SUA.

Oamenii legii urmează să adopte o hotărâre în acord cu prevederile Codului de procedură penală, în vederea asigurării păstrării banilor ridicați de către instituția abilitată.

Amintim că 20 de pungi negre, pe care erau înscrise numele unor raioane, au fost depistate de oamenii legii în urma perchezițiilor efectuate la 20 octombrie, la membrii și activiștii Partidului „Șor” din mai multe localități. Oamenii legii anunțaupreliminar că ar fi vorba de circa 3,5 mil. de lei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: