image
Sursa foto: Instagram

Ronaldo ”l-a copiat” pe Ibrahimovic. Ce ”navă spațială” și-a achiziționat Cristiano

Cristiano Ronaldo (39 de ani), starul lui Al-Nassr, nu mai știe ce să facă cu banii.

Portughezul și-a achiziționat recent ceea ce presa din Anglia a spus că este o ”navă spațială”. Este vorba despre un bolid de lux, Ferrari Daytona SP3, care-i va completa de acum parcul auto care valorează peste 20.000.000 de euro.

”Cr7” s-a prezentat la echipa națională a Portugaliei, care a disputat un amical cu Slovenia, în deplasare, scor 0-2, la bordul noii sale mașini. Lusitanii au mai disputat, ”în această fereastră”, un amical, cu Suedia, scor 5-2, dar Cristiano se afla atunci într-o scurtă vacanță cu Georgina.

Însă, pentru partida cu slovenii a venit la lot și a fost și integralist. Ronaldo nu a putut împiedica eșecul echipei sale, dar a atras toate privirile când a ajuns la lot la bordul acestui Ferrari, pentru care a achitat 2,3 milioane de euro, o adevărată ”navă spațială”, după cum scrie presa din Anglia.

Un astfel de model, Ferrari Daytona SP3, ajunge la 340 km/h, are cel mai puternic motor cu combustie, de 840 de cai putere plus 697 Nm cuplu dezvoltat.

În plus, bolidul atinge 100 de km/h în mai puțin de trei secunde (2,85 secunde), mai susține sursa citată.

Astfel, Cristiano ”l-a copiat” pe Zlatan Ibrahimovici (42 de ani), care și-a făcut un astfel de cadou când a împlinit 41 de ani.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: