image
Sursa foto: Profimedia

Britanicii anunță: Chelsea nu a renunțat la Cristiano Ronaldo; Cine l-ar putea face să o trădeze pe Manchester United

Chelsea l-a dorit pe Cristiano Ronaldo (38 de ani) în perioada de mercato a iernii, când Manchester United i-a reziliat contractul portughezului.

CR7 a fost dorit cu insistență de către noul patron al londonezilor, Todd Boehly, care a vrut să dea o lovitură sonoră pe piața transferurilor, prin care să-și anunțe sosirea în Premier League. Însă, în cele din urmă, Ronaldo a ajuns la Al-Nassr.

Trupa londoneză a rămas fără antrenor după ce l-a demis pe Graham Potter după nici 7 luni. Pe lista tehnicienilor doriți se află și Luis Enrique (52 de ani).

Fostul selecționer al Spaniei a fost cerut de Ronaldo la Manchester United la finalul anului 2021, când Ole Gunnar Solskjaer a rămas fără post, dar "Diavolii Roșii" l-au preferat atunci pe Ralf Rangnick.

Acum, potrivit presei britanice, eventuala aducere a lui Enrique ar putea s-o ajute pe Chelsea, întrucât Ronaldo ar fi mai tentat să meargă pe Stamford Bridge dacă ar lucra sub comanda spaniolului pe care îl apreciază încă de când îi era rival în La Liga.

Miliardarul american l-ar dori în continuare pe Ronaldo la echipa pe care a preluat-o anul trecut.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: