image
Sursa foto: Profimedia

Napoli se destramă! După Victor Osimhen, un alt star al echipei vrea să plece

Victor Osimhen (25 de ani) s-a decis și va pleca de la Napoli în această vară, după patru sezoane petrecute în lotul echipei italiene.

În luna decembrie a anului trecut, nigerianul a acceptat să își prelungească contractul până în 2026, doar pentru ca Aurelio De Laurentiis să îi seteze o clauză de reziliere: 130 de milioane de euro.

Același lucru se poate întâmpla și cu Khvicha Kvaratskhelia (23 de ani), care este curtat de formații importante din Europa și este tot mai tentat să plece.

Aurelio De Luarentiis i-a propus și georgianului prelungirea contractului. Dacă până acum câștigat 1,3 milioane de euro pe sezon, dacă își va da acordul, atacantul lateral va încasa peste 4 milioane de euro pe stagiune de la Napoli.

În plus, președintele napoletanilor i-a decis și clauza de reziliere celui numit ”Kavaradona”: 150 de milioane de euro.

Conform presei din Italia, Barcelona și Liverpool sunt cele mai interesate formații de georgian, însă și Real Madrid și PSG sunt pe fir.

Victor Osimhen a luat decizia finală, după cum anunță cei de la Fichajes. Conform sursei citate, atacantul pleacă în vară de la Napoli și și-a ales deja și viitoarea destinație: Chelsea.

Tod Boehly îl apreciază foarte mult pe Victor Osimhen, iar în vară e gata să îi plătească clauza de rezilele în valoare de 130 de milioane de euro pentru a îl aduce pe Stamford Bridge sub comanda lui Mauricio Pochettino.

”Știm de vara trecută. Altfel, negocierea de prelungire nu ar fi fost atât de lungă. Știam deja că se va alătura lui Real Madrid, PSG sau unui club din Premier League”, a spus recent De Laurentiis, potrivit footballitalia.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: