image
Sursa foto: Profimedia

Englezii n-au stat la discuții! Ce a pățit fanul lui Arsenal care i-a proiectat o rază laser pe față lui Mykhailo Mudryk

Arsenal a condamnat gestul unui suporter de a proiecta o rază laser pe faţa lui Mykhailo Mudryk, la derby-ul cu Chelsea, din Premier League, încheiat 3-1 pentru "Tunari".

Ulterior, poliţia a anunţat că l-a identificat şi reţinut pe suporterul respectiv.

Mykhailo Mudryk a fost foarte aproape de a semna cu Arsenal în ianuarie, dar a preferat pe rivala Chelsea şi a fost primit cu ostilitate pe Emirates Stadium marţi seara.

"Fanul care a recurs la un gest reprobabil a fost reţinut de poliţie. Comportamentul său a fost unul reprobabil, total inacceptabil, vom sprijini poliţia în ancheta sa. Şi noi vom lua măsuri la fel de drastice faţă de acest suporter", a anunţat Arsenal.

Potrivit unor informaţii, pe lângă reţinerea acestui suporter, au mai fost arestate trei persoane care ar fi vinovate de vânzarea unor bilete false la acest meci.

"Tunarii" au marcat toate cele trei goluri în prima repriză, prin Martin Odegaard (18, 31) şi Gabriel Jesus (34), Chelsea reuşind să puncteze la rândul ei după pauză, prin Noni Madueke (64).

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: