image
Sursa foto: Getty Images

Dorit de Mourinho la Man. United, Umtiti rupe tăcerea

Jose Mourinho a avut un sezon ratat la Manchester United, fără trofee şi pentru vară pregăteşte mai multe mutări pe Old Trafford. Samuel Umtiti a fost o piesă importantă în echipa Barcelonei în sezonul trecut şi i-a atras atenţia portughezului.

Chiar dacă fotbalistul este dorit la echipa engleză, acesta a declarat că se simte bine pe Camp Nou şi că nu se gândeşte la o despărţire de clubul catalan.

Fundaşul central a declarat pentru L'Equipe că va pleca de la Barcelona doar dacă va fi pus să-şi facă bagajele.

"Este foarte clar că vreau să-mi prelungesc contractul cu Barcelona şi sper să continui şi sezonul viitor. Sunt la clubul la care am visat să joc. Încă sunt sub contract în acest moment. În ceea ce priveşte plecarea mea, va avea loc doar dacă cei de la Barcelona îmi vor arăta uşa", a declarat Umtiti.

În vârstă de 24 de ani, internaţionalul francez a fost cumpărat de Barcelona de la Olympique Lyon în 2016, în schimbul a 25 de milioane de euro. Acesta are un contract valabil până în 2021 la echipa pregătită de Ernesto Valverde şi are o clauză de reziliere în valoare de doar 60 de milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: