image
Sursa foto: Facebook/Alexandru Cozer

Cozer: E timpul să fie organizată o manifestație a celor care vor ca RM să meargă înainte și care condamnă crimele lui Putin

Jurnalistul Alexandru Cozer consideră că este necesar ca la Chișinău să fie organizată o contramanifestație la așa-numitele protestele plătite de fugarul Ilan Șor.

„De mai bine de un an de zile Chișinăul e terorizat constant de aceste adunături care compromit orice noțiune de „protest” sau „manifestație”. Indivizi dezinformați, prostiți de propagandă și sărăcia în care i-au adus tocmai criminalii care-i scot acum în stradă, creează impresia că în Moldova nu poate exista și altceva. Că oamenii care gândesc, care muncesc ca țara asta să se miște înainte, care pot face diferențe între adevăr și minciună, nu ar exista sau ar fi în minoritate. Eu cred că este cazul să demonstrăm și altceva”, spune Alexandru Cozer.

Jurnalistul remarcă faptul că Moldova este singura țară mai la Vest de Ucraina în care nu a existat o manifestație serioasă de solidarizare cu țara vecină.

„În schimb, aproape săptămânal vedem aceste triste spectacole organizate de criminalii fugari. Poate ar fi timpul, mai ales că se încălzește afară, să fie organizată și o manifestație a celor vor ca această țară să meargă înainte, în direcția corectă. A celor care condamnă crimele lui Putin în Ucraina și înțeleg că viitorul nostru poate fi doar alături de lumea civilizată”, a adăugat Cozer.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: